Bygg - Glas - Fastighetsservice
info@dakebygg.se  031- 26 73 00  Äsperedsgatan 6A

OM OSS

Vi startade det här företaget för att vi, efter mångårigt samarbete, märkte av ett behov av att fler är bättre än en. Vi blev efter år av samarbete en hantverkarkedja som kunde utföra helheten hos kundernas begäran. Speciellt inom fastighetsservice märkte vi detta behov av att uppdragsgivarna enbart ville anlita en entreprenör för att få samtliga arbeten utförda, helt utan krångligheter eller kluriga (u.e) underentreprenörs fakturor.

Vi vill alltid leverera bästa möjliga kvalitet och möta varje tänkbart krav från våra kunder, detta kan vi göra eftersom vi alla har olika delar av byggbranschen med oss i bagaget och kan sätta rätt hantverkare på rätt arbete. 

Det är bara för att vi älskar vad vi gör som vi startade detta företaget. Dem som jobbar hos oss, Janne Bengtsson med 30 års erfarenhet, Emil Nordvall med stor snickarglädje och Danielle Cohen krigar på var eviga morgon ute på etableringar och vi hoppas på att bli fler. Se kontakt formulär för att höra av er ang lediga tjänster.

VÅRT TEAM

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga hantverkare. Huvudbolaget startades så sent som 2017 av Daniel Mandorff och Kevin Rees. Daniel har en bakgrund som glasmästare på Göteborgs Glasmästeri AB med start 2004 samt arbetat vid sin brors och vänners företag Jimax Glas och Metall som specialiserar sig på Uterum, Glas och Metall men även inom Fastighetsservice de senaste 4 åren. Kevv Rees har efter byggutbildning arbetat många år på M Borg Bygg och Inredning innan han gick över till betongarbete vid Kungsbacka Betongtjänst AB. 

Vår nya kompanjon, sen årsskiftet 2018, Tommy Högebrant har efter bygg-gymnasiet i Kungälv arbetat i 6år vid olika branschetableringar hos, t.ex. Bygg Logik, Kungälvs byggen och Jimax Glas & Metall AB där han bland annat jobbade några år tillsammans med Daniel. Tommy har också arbetat på olika projekt inom snickeri, stomresningar, fastighetsservice, glasmästeri och monteringsarbeten. Idag är han aktiv i Göteborgs Glasmästeris olika projekt ute i stor Göteborg, bland annat renoveringarna i Nya Hovås, Kungshuset, Lilla bommen m.m. 

Samarbeten inom fastighets- och byggservice området har lett till att nätverket byggts ut med rör och vvs tjänster från Klarins Rör, Matt och golvtjänster från Byvalds golv, Måleritjänster från Rusch Måleri men många mera. Arbete hos våra förra arbetsgivare med uppdragsgivare så som Platzer fastigheter, Opalen fastigheter, MB-Fastighetsserice, FF-Fastighetsservice, Botek Bygg, KB Fastighetsförvaltning men många fler och hundratals privat kunder har fungerat såpass bra att vi bestämde oss för att utforma ett företag som kunde ta fasta på arbetsformen och lyckas sätta in rätt resurs på rätt plats och effektivisera arbetsgången och försöka växa i den byggboom som nu råder i vårt land.

Vi försöker därför att arbeta så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna för att uppnå denna målsättning. Vi önskar också att i framtiden utöka vårt kommersiella samarbete och nätverk med mer nöjda partners och kunder i vår nya tappning. 

/ Ledningen Augusti 2017


SAMARBETEN UTBILDNINGAR & LEVERANTÖRER