Bygg - Glas - Fastighetsservice
info@dakebygg.se  031- 26 73 00  Äsperedsgatan 6A


VÄLKOMMEN till Dkbygg ab

På DKBygg AB sköter vi det mesta inom bygg och fastighetsservice. Vi är ett nätverk av hantverkare, elektriker, målare, plåtslagare, glasmästare och fastighetsskötare som jobbar tillsammans för att ombesörja ett helhetspaket av byggservice i stor Göteborg och dess kringliggande kranskommuner.

Vårt företag består av erfarna hantverkare som jobbat i branschens alla delar. Allt från säkerhetsglasning till altan byggnationer till löpande fastighetsservice för BRF:er och besiktningar. Uterum till badrum, målning till klinkerläggning, fönsterbyten till lägenhetsrenoveringar och nybyggnationer.

Vi växer också så det knackar, läs mer om vår nya kompanjon Tommy Högebrant på nästkommande sidor // jan.2018

 Har du en idé eller ett behov så , slå oss en signal så kommer vi ut till er och ger er en kostnadsfri offert.


 

Nyheter


Tillbaka till översikten

2019-08-13

Tiden går

Nu var det längesen vi updatera vår hemsida men tiden går och allt har rullat på fint. Vi har haft en hel del arbeten från olika tjänster på nätet såsom dorunner men mera och en del privat personer men det största projektet vi arbetat med har vart etableringen nere på Geelys byggnation på Lindholmen där vi vart 4 personer sedan i februari. Hus nr1 står nog klart i november och vi fortsätter på hus nr2 i december så som det ser ut i dagsläget. Vi önskar alla en trevlig sommar för dem som fortfarande har semester och en god återkomst till dem som kommit tillbaks! Mvh Ledningen.Tillbaka till översikten