Bygg - Glas - Fastighetsservice
info@dakebygg.se  031- 26 73 00  Äsperedsgatan 6A


VÄLKOMMEN till Dkbygg ab

På DKBygg AB sköter vi det mesta inom bygg och fastighetsservice. Vi är ett nätverk av hantverkare, elektriker, målare, plåtslagare, glasmästare och fastighetsskötare som jobbar tillsammans för att ombesörja ett helhetspaket av byggservice i stor Göteborg och dess kringliggande kranskommuner.

Vårt företag består av erfarna hantverkare som jobbat i branschens alla delar. Allt från säkerhetsglasning till altan byggnationer till löpande fastighetsservice för BRF:er och besiktningar. Uterum till badrum, målning till klinkerläggning, fönsterbyten till lägenhetsrenoveringar och nybyggnationer.

Vi växer också så det knackar, läs mer om vår nya kompanjon Tommy Högebrant på nästkommande sidor // jan.2018

 Har du en idé eller ett behov så , slå oss en signal så kommer vi ut till er och ger er en kostnadsfri offert.


 

Nyheter


Tillbaka till översikten

2022-12-08

Nyheter

Jacob Alverén ansluter till oss som montör från Göteborgs Glasmästeri, och Torbjörn Månsson från MVG Bygg. Vi välkomnar dem. Annars befinner vi oss som vanligt på olika etableringar efter att ha gjort ett avslut på Geely efter 3 år har vi vart mycket på service jobb och projekt så som Plikt och prövningsverket, Skanska P Hus Heden, Karlastaden, Wahlborgs Marinan men flera olika projekt.Tillbaka till översikten